Multiverse

Σύγχρονη Τεχνολογία

Πάγια τακτική μας, είναι να χρησιμοποιούμε την πιό σύγχρονη τεχνολογία για τις ανάγκες σας, μετά από ενδελεχή έρευνα.

Αποτελεσματικότητα

Δεν κάνουμε ΚΑΜΙΑ έκπτωση όσον αφορά την ποιότητα των συσκευών. Ενημερώνεστε πλήρως για τα κόστη και αποφασίζετε εσείς.*

Πολυλειτουργικότητα

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή και/ή το τηλέφωνό σας για απομακρυσμένο έλεγχο και λειτουργία της εγκατάστασής σας.

Ασφάλεια

Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε συστήματα κυβερνοασφάλειας, ενεργητικής και παθητικής για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της Διαδικτυακής σας παρουσίας.

Ενδεικτική λίστα συσκευών/διατάξεων που μπορούν να συμμετάσχουν σε οικιακό αυτοματισμό

Συσκευή/Διάταξη
Διακόπτες
Πρίζες
Θερμοστάτες
Ψυγεία
Συστήματα συναγερμού
Γκαραζόπορτες ή άλλες αυτόματες πόρτες
Ηχητικά συστήματα
Φωτισμοί διαδρόμων
Φωτεινές επιγραφές/διακοσμητικός φωτισμός
Ψηφιακοί οικιακοί βοηθοί (Google Home Assistant, Alexa κλπ.)
Διάφοροι αισθητήρες (θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτισμού, εγγύτητας, διακοπής, πίεσης κλπ.)

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Μελέτη Δικτύου

Switches / Routers / Καλωδίωση / Τερματισμοί / Ρυθμίσεις / Φάκελλος δικτύου.
200€ εφάπαξ.

Εγκατάσταση ψηφιακής υποδομής

Υπολογιστές / Εκτυπωτές / Πολυμηχανήματα / Scanners / NAS / 
Servers / Απλά-πολλαπλά monitors / UPSs.
50€ Ανά συσκευή. Οι servers κατόπιν συνεννόησης.**

Αυτοματισμοί οικίας

Κάμερες / Αισθητήρες διάφοροι / Συναγερμοί / Τηλεχειριζόμενοι διακόπτες / Τηλεχειριζόμενος φωτισμός / 
Έξυπνες θυροτηλεοράσεις.
300€ για την μελέτη, ρύθμιση και εγκατάσταση μέχρι 3 συσκευών.

* Διεκρινίζουμε ότι οι συσκευές δεν προμηθεύονται απ' ευθείας από εμάς, αλλά παρέχονται στον πελάτη όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και κατευθύνσεις για την προμήθειά τους από το εμπόριο, εκτελούμε την προμήθεια με πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια για τον ενδιαφερόμενο, και προχωρούμε στην ολοκλήρωση της λύσης.

** Ειδικά όσον αφορά τους servers, η εγκατάστασή τους έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και στο hardware αλλά και στο software. Δεν υπάρχουν "σταθερές" λύσεις αλλά προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης. Αυτό δημιουργεί ποικιλία και στο κόστος αλλά και στην απαιτούμενη εργασία με αποτέλεσμα αυτή να γίνεται κατόπιν συννενόησης 

Τα FAQs!

Μερικές επεξηγήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες

Στην αγορά, υπάρχουν αυτή τη στιγμή άφθονες λύσεις με επιβεβαιωμένα λειτουργική τεχνολογία, προσφερόμενες από μεγάλες εταιρείες του χώρου. Με ένα απλό λογαριασμό στην Google π.χ. μπορεί κανείς να έχει το θεμέλιο για το αποκαλούμενο "έξυπνο σπίτι". Είναι ο απλούστερος τρόπος να έχει κανείς έλεγχο και πληροφόρηση από την ψηφιακή υποδομή του σπιτιού του ή της επιχείρησής του. Σε δεύτερο χρόνο, σχεδόν όλες οι συσκευές που παρέχουν οικιακό αυτοματισμό, μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτό τον λογαριασμό, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης και ελέγχου. Φυσικά υπάρχουν και άλλες, εντελώς αυτόνομες λύσεις με διαφορετικό κόστος και δυνατότητες αλλά αυτό παραμένει δική σας απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε και μόνοι σας παρόμοιες εγκαταστάσεις και την λειτουργικότητά τους με μιά απλή αναζήτηση

Μπορείτε να ανάβετε/σβήνετε συσκευές, διακόπτες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές διατάξεις, να παίρνετε πληροφόρηση από διάφορους αισθητήρες, να βλέπετε αλλά και να καταγράφετε εικόνα από κάμερες και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να δημιουργείτε λειτουργικά προφίλ, που να δίνουν π.χ. την εντύπωση ότι το σπίτι κατοικείται, ακόμη και αν δεν είστε εκεί!

To Internet δεν είναι πιά αυτό που ήταν... Στον πολλαπλά δικτυωμένο κόσμο μας, με χιλιάδες διαφορετικές συσκευές συνδεδεμένες και λειτουργούσες, έχει δημιουργηθεί χώρος δράσης για κακόβουλα άτομα που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες με σκοπό να τις πουλήσουν σε διαφημιστικές εταιρείες ή ακόμη χειρότερα να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία. Για κάθε μία από αυτές τις απειλές που αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει κάποια εγκατάσταση, υπάρχουν λύσεις για ασφαλή λειτουργία της. Παρέχουμε από απλά ή σύνθετα προγράμματα ελέγχου και αντιμετώπισης ιών, μέχρι και ασφαλή προσωπικά VPNs για τις συνδέσεις σας. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικές γεννήτριες κωδικών για δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης που σας παραδίνονται με το φάκελο εγκατάστασης σε ηλεκτρονική μορφή. 

Σε εγκαταστάσεις που συμμετέχουν πολλές ψηφιακές συσκευές, ισχύει το αξίωμα της αλυσίδας: Είναι τόσο καλές, όσο η συσκευή χαμηλότερης ποιότητας. Προκειμένου να αυξηθεί αφ' ενός ο χρόνος ζωής και υπηρεσίας, αφ' ετέρου να αποφευχθούν προβλήματα λειτουργικότητας και απόδοσης, προτείνονται ΠΑΝΤΑ οι καλύτερες και τεχνολογικά άρτιες λύσεις. Επειδή στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών "ότι πληρώσεις παίρνεις", η τελική απόφαση για το κόστος, παραμένει επιλογή του ενδιαφερομένου.

Από τη στιγμή που θ' αποφασίσετε να μηχανοργανωθείτε, υπάρχουν διάφορα στάδια έρευνας και αποφάσεων που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την τελική εγκατάσταση και χρήση του συστήματος. Εμείς θα σας βοηθήσουμε σε όλη αυτή την προσπάθεια, παρέχοντάς σας όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε ώστε να πάρετε την ορθότερη για εσάς απόφαση. Η τεχνολογία στο πεδίο αλλάζει με πρωτοφανή ταχύτητα και χωρίς σχετική πείρα και κατάλληλη γνώση είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού ή να μην προμηθευθείτε καν αυτό που χρειάζεστε. Οι υπολογιστές και τα συστήματα που τους υποστηρίζουν ΔΕΝ είναι ηλεκτρικές π.χ. συσκευές με τις οποίες μπορείτε να εξυπηρετηθείτε πιθανόν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι απαιτήσεις αλλάζουν συχνά και πάντα με θετικό πρόσημο!

Οι σύγχρονοι Η/Υ δεν είναι απομονωμένοι. Η δικτύωση και ο διαμοιρασμός πόρων σε ψηφιακά περιβάλλοντα είναι εκ των ούκ άνευ και προαπαιτούμενο για την αποδοτική λειτουργία. Εμείς θα βρούμε την πιό σωστή και οικονομική λύση για την κάθε περίπτωση και θα σας την παρουσιάσουμε έτσι ώστε να λάβετε την σωστή απόφαση για εσάς. Σε δεύτερο χρόνο θα σας την εγκαταστήσουμε, θα σας την ρυθμίσουμε και θα σας την παραδώσουμε λειτουργική μαζί με ένα ηλεκτρονικό φάκελλο με τα πλήρη στοιχεία της.